Rata de vaccinare în fiecare școală și grădiniță

Peste 71,8% dintre școlile din întreaga țară vor funcționa săptămâna viitoare cu activitate față în față, având în vedere rata de vaccinare de peste 60% în rândul personalului din unitățile de învățământ, a anunțat vineri Ministerul Educației.

Sâmbătă, Ministerul Educației a publicat lista completă a unităților de învățământ și ratele afecte de vaccinare ale personalului (https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjEl/MkYxMSUyRjEzJTJGMTQxNDIzNV8xNDE0/MjM1X1JhdGEtZGUtdmFjY2luYXJlX3Vu/aXRhdGlfaW52YXRhbWFudF8xM18xMV8y/MDIxLnBkZiZoYXNoPTdkMTlhZDAyYjcyYTY5MTdkZDU2YTA1ZWUyNzEwOGFm.pdf).

Datele au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, iar în funcţie de acestea se va desfăşura activitatea didactică în săptămâna 15-19 noiembrie.

Conform acestei liste, în peste 1.100 de unități de învățământ din România rata de vaccinare este de 0%, adică niciun membru al personalului nu și-a făcut vaccinul anti-Covid. Prin urmare, în toate aceste școli, orele se vor desfășura în format online și săptămâna viitoare.

La polul opus, sunt peste 2.300 de unităţi de învăţământ cu o rată de vaccinare de 100%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.