Shopping City Satu Mare dă startul campaniei de reduceri de Black Friday

Shopping City Satu Mare anunță startul campaniei de Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri, cu oferte speciale și reduceri de prețuri în magazinele preferate, dar și premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Sub conceptul „Ți s-a pus SPOT-ul pe Black Friday”, campania se va desfășura de vineri, 12 noiembrie, până duminică, 28 noiembrie. Pe lângă reducerile importante din magazinele partenere, utilizatorii aplicației SPOT beneficiază în weekendul 12 – 14 noiembrie de 10% discount la achiziția de carduri cadou Shopping City Satu Mare, 50% extra puncte în aplicație, iar pe baza bonurilor de cumpărături scanate în aplicație, în perioada 12-28 noiembrie, vor intra automat în tragerea la sorți pentru un Iphone 13 5G, 512GB, Midnight.

Utilizatorii aplicației SPOT au ocazia să profite de această perioadă de reduceri din magazine și să acceseze extra beneficii și premii:

Pentru a face cadouri celor dragi de sărbători, aceștia vor putea achiziționa carduri cadou Shopping City Satu Mare cu o reducere specială de 10%, în perioada 12 – 14 noiembrie.

Fiecare bon de cumpărături scanat, în perioada 12 – 14 noiembrie, le va aduce utilizatorilor cu 50% mai multe puncte în aplicație, puncte care pot fi utilizate pentru diverse servicii sau recompense.

La finalul campaniei, toți cei care au scanat un bon în aplicație în perioada 12 – 28 noiembrie, intră automat în tragerea la sorți pentru un Iphone 13 5G, 512GB, Midnight.

Fie că au deja pe lista de dorințe un produs anume pe care nu au avut timp să îl achiziționeze, își doresc să se răsfețe cu unul la care visează de multă vreme, sau pur și simplu vor să vină în magazin să probeze, de Black Friday clienții vor descoperi reduceri pentru toate gusturile – de la branduri de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii sport, bijuterii, până la tehnologie, electrocasnice, decorațiuni interioare, librării, branduri de cosmetice, optică medicală și îngrijirea pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.