Scoala se reia cu prezenta fizica in 110 unitati de invatamant din judet

Începând cu data de 8 noiembrie, la nivelul județului Satu Mare, situația privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 este următoarea:

– 110 unități de de învățământ (de stat, particulare, conexe): reluarea cursurilor cu prezența fizică (un procent de minimum 60% din personal este vaccinat).

– 26 de unități de învățământ (de stat, particulare, conexe): reluarea cursurilor se face în regim online (un procent mai mic de 60% din personal este vaccinat).

Reluarea cursurilor cu prezența fizică se realizează pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat.

Reluarea cursurilor se face în regim online pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent mai mic de 60% din personal este vaccinat.

Consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar emit decizia privind modalitatea de reluare a cursurilor, în conformitate cu alin. (1) și (2), cu informarea Inspectoratului Școlar Județean.

Trecerea de la scenariul online la scenariul cu prezență fizică se face prin decizia consiliilor de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar, cu informarea Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, în situația atingerii procentului de 60% menționat la alin. (1).

Scenariul de funcţionare al unităţii/instituţiei de învăţământ pe parcursul anului şcolar/universitar se va actualiza săptămânal, cu referinţă la fiecare zi de vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.