Traficant de droguri din Satu Mare, retinut (Foto)

Astăzi, 3 noiembrie, procurorii DIICOT au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, oferire, punere în vânzare, distribuire, livrare cu orice titlu, trimitere, transport, procurare, cumpărare, deţinere ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc şi de mare risc, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpatul a comercializat droguri de risc și mare risc către consumatori de pe raza municipiului Satu Mare.

La data de 2 noiembrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta intenționa să comercializeze aproximativ 40 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 1.800 de lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate alte 90 de grame de cannabis, 15 timbre LSD, o instalație improvizată pentru culturi indoor și fertilizatori.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Biroului Rutier Satu Mare al IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.