Tatăl vitreg al fetiței ucisă și incendiată a fost reținut (Foto)

Tatăl vitreg al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad a fost reținut. Acesta va fi prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise.

Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută. Ținând cont de faptul că locuiește foarte aproape de familia fetiței, a făcut imediat legătura cu niște certuri din casa acestora în care spuneau că trebuie să găsească un plan, sau să spună că fetița a căzut, motiv pentru care s-a speriat foarte tare și a mers imediat la poliție.

Bărbatul de 23 de ani este iubitul mamei fetiței al cărei trup incendiat a fost găsit pe un câmp de la marginea orașului.

El este principalul suspect în acest dosar. La audieri, bărbatul a declarat că moartea fetiței ar fi fost un accident. Mama acesteia era la spital, unde năștea un copil.

Bărbatul, rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor. Copila a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit, susține suspectul. El le-a spus anchetatorilor că, într-adevăr, i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu a incendiat-o el.

Apartamentul în care ar fi avut loc crima a fost sigilat, iar femeia și cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad.

Tânărul suspect urmează să ajungă în fața instanței care va decide dacă aprobă cererea de arestare preventivă. În cursul nopții, mama și tatăl vitreg au fost audiați de anchetatori. Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.