Fetița de 4 ani a fost ucisa și incendiata de tatal vitreg. Barbatul a recunoscut crima (Video)

Tatăl vitreg al fetitei de 4 ani din Arad și-a recunoscut fapta. Acesta a ucis-o pe copila pentru ca era agitata și vroia să se joace, titreaza jurnalistii de la www.aradon.ro 

Tânărul ar fi spus că ar fi lovit-o pe micuță de două ori cu capul de perete. Când a văzut că nu mai respiră, s-a panicat. I-ar fi dat hainele jos și ar fi spălat-o, apoi ar fi încercat să o resusciteze. A mai stat un timp, apoi ar fi pus trupul fetiței într-un geamantan, l-a luat pe fratele acesteia – un băiețel de trei ani – ar fi luat un taxi și ar fi abandonat cadavrul. A încercat să-l incendieze folosind acetonă pe care a găsit-o în locuință. Apoi s-a întors acasă cu un alt taxi.

De ce a omorât-o pe fetiță?

Micuța era agitată și voia să se joace, iar tânărul spune că acest lucru l-ar fi deranjat foarte tare. Totul s-a petrecut joi. În tot acest timp, mama fetiței era internată la Spitalul Matern, unde a născut un băiețel și nu știa, se pare, ce se petrecuse în apartament. Tatăl bebelușului este tânărul care i-a pus capăt zilelor fetiței iubitei sale.

Sursa: www.aradon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.