Bărbat dat jos din avion, pentru că a refuzat să-și pună masca

Un bărbat care a refuzat să poarte masca de protecție a fost dat jos din avion de polițiștii de la aeroportul din Cluj-Napoca.

Nici personalul avionului, nici poliția nu au reușit să-l convingă să-și pună masca, iar atunci oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l coboare din avionul care pleca spre Londra, în aplauzele pasagerilor.

În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20.30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri.

Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri.

Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!

Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.