A furat zeci de telefoane din Satu Mare

La data de 18 octombrie, polițiștii au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din județul Timiș, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi coautorul unei infracțiuni de furt calificat, fapta comisa la data de 27 septembrie 2020.

Astfel, susnumitul ar fi pătruns prin efracție, având fața acoperită, în incinta unei societăți comerciale de pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, de unde ar fi sustras 37 de telefoane mobile și o tabletă, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 34.100 de lei.

Bărbatul, de 41 de ani, a fost reținut de polițiștii sătmăreni pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii sătmăreni au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, respectiv al specialiștilor din cadrul Biroului de Analiză a Informațiilor Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.