ISU „Crişana” reacţionează în cazul pompierului reţinut pentru sechestrarea şi umilirea unei femei

ISU „Crişana” a reacţionat, sâmbătă seară, în cazul pompierului Cătălin Butuc, reţinut pentru 24 de ore pentru că a participat la sechestrarea şi umilirea unei orădence. Conducerea ISU spune că se delimitează „de comportamente incompatibile cu statutul de militar”.

În legătură cu pompierul militar ridicat pentru audieri şi reţinut sâmbătă, 09 octombrie a.c., pentru 24 de ore, facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar şi va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate datele necesare. Acesta este angajat al ISU Bihor din anul 2017. Instituţia noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcţie de concluziile instanţei de judecată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar”, se arată într-un scurt comunicat.

Butuc, fiul unei poliţiste şi al fostului şef al Serviciului Paşapoarte Bihor, Florian Butuc, a fost reţinut alături de alţi doi tineri, fraţii Andrada şi Florin Costa, după ce, în cursul zilei de vineri, au sechestrat şi umilit la o manieră extremă o femeie din Oradea, despre care cei doi fraţi bănuiau că ar fi avut o relaţie cu tatăl lor.

Citiți tragica poveste accesand următorul link:

https://www.satmareanul.net/2021/10/09/contabila-unei-firme-a-fost-sechestrata-batuta-tunsa-si-dezbracata-de-fiul-si-fiica-patronului/

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.