Contabila unei firme a fost sechestrată, bătută, tunsă şi dezbrăcată de fiul şi fiica patronului

Un incident incredibil s-a petrecut în judetul Bihor ! Trei tineri din Bihor au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Militar.

Aceștia sunt acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate, după ce au sechestrat şi umilit o femeie, pe care au dezbrăcat-o, au legat-o, au bătut-o şi au tuns-o, aruncând-o în final, în pielea goală, în curtea casei în care locuieşte mama ei, în localitatea Măgeşti.

Incidentul a avut loc vineri (8 octombrie) după-amiază în comuna bihoreana Măgeşti, într-un birou al unei prospere firme de construcţii patronată de Gavril Costa, tatăl a doi dintre tinerii agresori, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani).

Afaceristul, Gavril Costa, era bănuit de copiii săi că ar avea o relaţie cu contabila firmei sale şi au vrut să se răzbune pe femeia care ar fi intervenit între el și mama lor.

Planul de răzbunare l-au pus în aplicare împreună cu iubitul Andradei, un pompier orădean, Cătălin Butuc (31 ani).

Cei trei au chemat-o pe victimă la birou sub pretextul că au nevoie de ajutorul ei, iar când a ajuns au umilit-o: au ţinut-o sechestrată vreme de aproape 8 ore, i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, aruncând-o în curtea imobilului.

Abia aici, femeia, mamă a doi copii de 11 şi 18 ani, a reuşit să ceară ajutor, sunând la Poliţie.

Continuarea incredibilei povești o găsiți accesand următorul link: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/incident-incredibil-in-bihor-contabila-unei-firme-a-fost-sechestrata-batuta-tunsa-si-dezbracata-de-fiul-si-fiica-patronului-cu-complicitatea-logodnicului-acesteia-pompier-in-oradea-166740.html

Un Comentariu la "Contabila unei firme a fost sechestrată, bătută, tunsă şi dezbrăcată de fiul şi fiica patronului"

  1. Pingback: ISU „Crişana” reacţionează în cazul pompierului reţinut pentru sechestrarea şi umilirea unei femei » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.