Incep inscrierile la Loteria Vaccinarii

Ministerul Sănătății anunță că toate persoanele vaccinate cu schema completă pot participa la Loteria Vaccinării, începând cu data de joi, 30 septembrie, ora 12.00.

Loteria vaccinării

Toate persoanele vaccinate cu schemă completă și care dețin certificat digital al UE privind COVID-19 pe baza Codului Numeric Personal (CNP) pot participa la Loteria Vaccinării, începând cu data de 30 septembrie 2021 ora 12:00.

Înscrierea persoanelor pentru Loteria Vaccinării se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro. După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli:

Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.

Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.

Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

După parcurgerea celor trei pași, veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare”, anunță ministerul Sănătății.

In fiecare zi de vineri la ora 12.00, Serviciul de Telecomunicații Speciale va publica numărul alocat. În ceea ce privește tipurile de vaccin, pot participa la Loteria Vaccinării persoanele care au deja două doze de Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson.

Înscrierile pot fi făcute individual, atât de persoana vaccinată cât și de tutorele acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.