Cinci eleve premiante, din familii nevoiașe, recompensate de SamCivica

Asociația „SamCivica” a derulat astăzi un nou proiect inedit menit să susțină dreptul tuturor copiilor la educație. Voluntarii „SamCivica” au pregătit o sesiune de shopping pentru cinci fete, cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani din Halmeu, toate premiante, cu rezultate deosebite la învățătură, dar care provin din familii aflate în dificultate.

Timp de două ore, cele cinci fete, împreună cu voluntarii „SamCivica” și cu cele două însoțitoare, au luat la pas magazinele pentru a găsi hăinuțe și ghetuțe potrivite pentru sezonul rece.

Monika, Letiția, Barbara, Denisa și Dora au fost încântate de sesiunea de shopping și și-au ales pantaloni, pulovere, bluze, geci și pantofi, articole de îmbrăcăminte pe care au promis că le vor purta cu plăcere nu doar la școală, ci și în timpul liber.

Acțiunile care îi implică pe cei mici sunt acțiunile noastre de suflet, e și motivul pentru care la SamCivica avem multe proiecte educative. Ne bucurăm de fiecare dată când putem veni în sprijinul celor mici, prin activități sau prin donații care îi ajută să se autodepășească, să învețe, să se dezvolte și să crească. Ne-am bucurat mult de acțiunea de astăzi, a fost una dintre activitățile care ne-a relaxat și pe noi și ne-a făcut o imensă plăcere că le-am cunoscut pe aceste fetițe nemaipomenite și extrem de silitoare ”, a precizat Anturia Marcocean, voluntar „SamCivica”.

SamCivica” a donat sumele necesare pentru ca fiecare din cele cinci fetiție să își achiziționeze îmbrăcăminte și încălțăminte. Valoarea totală a cumpărăturilor s-a ridicat la 1700 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.