Noi detalii despre accidentul de pe DN 1C Satu Mare – Baia Mare

Aseară, 25 septembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 1C în orașul Tăuții-Măgherăuș s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme care circulau în același sens au intrat în coliziune, pe fondul unei depășiri neregulamentare efectuate prin depășirea marcajului longitudinal continuu și fără a păstra o distanță laterală suficientă. În urma impactului autoturismul care a efectuat depășirea a intrat în timpanul unui podeț, de unde a fost proiectat în șanț.

Autoturismele au fost conduse de către doi tineri, ambii de 25 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 24 de ani din Baia Mare aflat în autoturismul care a efectuat depășirea și a unuia dintre conducătorii auto.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar pasagerului de 24 de ani i-a fost declarat decesul în cursul nopții.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Baia Mare pentru lămurirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.