Apel disperat ! Gabi, tânăra rănită în accidentul din Bobota are nevoie de sânge ! (Foto)

Un grav accident de circulație a avut loc pe 1 iulie, în jurul orei 18.00 în localitatea Bobota. Au rezultat cinci victime, din care una Gabriela Nicoleta Bosanceanu este în stare gravă, și a fost transportată cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca.

Tânăra este în stare gravă, iar medicii de la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj-Napoca au spus că are nevoie disperată de sânge, astfel încât sunt rugați să doneze toți apropiații tinerei și oamenii cu suflet mare.

Medicii au transmis familiei că în continuare este nevoie de sânge pentru Gabi și venim iar cu rugămintea de a dona.

Se poate dona indiferent de grupă, trebuie doar să specificați că este pentru Bosânceanu Gabriela Nicoleta aflată la Spitalul Județean de Urgență Cluj. Uneori, în picături de sânge se calculează distanța dintre o mamă și copilul ei. Puteți ajuta. Le puteți da șansa să se revadă mai repede. Donând sânge, donând picături din viața voastră pentru viața lor”, transmit apropiații tinerei rănite.

Cinci victime au rezultat în urma unui accident petrecut joi (1 iulie) seara pe Drumul European E81 Satu Mare – Zalau. Una dintre victime, Gabi, a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca.

Polițiștii au stabilit faptul ca, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Șimleu Silvaniei, a intrat în coliziune cu o masina, condusa de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Bobota.

După impact, autoturismul condus de tânărul de 25 de ani s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, oprindu-se în poarta unui imobil din localitatea Bobota.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto și trei pasageri, aflați în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Zalău, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pasagerii transportați la unitatea medicală sunt cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani, o femeie din Zalău și doi tineri din Șimleu Silvaniei.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 25 de ani și negativ, în cazul celuilalt conducător auto.

În cauză,  s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Sursa foto: www.salajulliber.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.