Șoferul care a nenorocit cei doi tineri din Baia Mare, cercetat în libertate (Foto&video)

Soferul BMW-ului care a provocat sâmbăta, 3 iulie, accidentul de circulaţie de lângă Vivo Mall din Baia Mare a fost audiat de poliţişti şi mai apoi lăsat liber. Oamenii legii continuă cercetările şi au deschis un dosar de urmărire penală.

Anchetatorii fac verificări în legătură cu comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Bărbatul lovit de mașina a fost transferat la o clinica din Cluj-Napoca. El a fost supus unei prime intervenții cirurgicale extrem de complicate care a durat aproximativ 12 ore.

Va reamintim ca un accident extrem de grav a avut loc azi, 3 iulie, la staţia de autobuz din zona Vivo Mall din Baia Mare. Doi pietoni care se aflau în staţie au fost loviţi din plin de o maşină. Se pare ca şoferul a pierdut controlul volanului.

Una dintre victime este o tânără de 21 de ani. Din păcate, aceasta a rămas fără un picior în urma acestui accident. Cel de-al doilea accidentat este un băiat care a rămas fără jumate de tibie.

Șoferul în vârstă de 21 ani, din Buciumi (Maramureș) a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta a mai fost implicat într-un alt accident rutier produs pe DN1C în Buciumi. Atunci trei autoturisme au fost avariate.

Sursa foto&video: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.