Ce ai spune de un city break la Carei ? Suna tentant ? Beneficiezi de reduceri ! (Fotogalerie)

Poate este un loc mai puțin cunoscut în Romania, însă acest orasel din nord-vestul țării a dezvoltat un proiect prin care sa atragă turistii în localitate. Ce te poate atrage la Carei ? Impunătorul Castel Karolyi, străzile cochete și clădirile cu aer vienez, până la gustoșii ștrudli cu cartofi ai șvabilor, serviți cu lapte bătut sau Ștrandul Termal cu servicii ca afară, toate acestea ne vor rămâne în minte mult timp, scriu cei de la www.calatorinbascheti.ro

De curând, Primăria Carei a lansat programul #ZileLaCarei. Inițiativa este menită să le ofere oaspeților experiențe inedite și reduceri tocmai pentru a-i stimula să descopere orașul. Programul a început din data de 15 iunie și va continua până pe 15 septembrie.

Cum funcționează programul #ZileLaCarei ?

Turiștii care se cazează pentru minim o noapte la Carei, primesc, la recepție, un card de reducere pentru restaurante, terase, librărie, centrul de echitație și pot vizita gratuit Castelul Karolyi.

Intrare Castelul Károlyi: gratuit (cu excepția expozițiilor);
– Intrare Ștrand Termal: 20% reducere;
– L’Art Bistro: 10% reducere;
– Restaurant Nostalgia: 10% reducere;
– Bizzare Foods: 10% reducere;
– Times Coffee: 10% reducere;
– Magazinul de Suveniruri din Castelul Károlyi: 20% reducere;
– Librăria Karul Libris: 20% reducere;
– Ședințe de echitație la manejul din parc – Asociația Equus.

Unde te cazezi ca să beneficiezi de reduceri?

Unul dintre locurile de cazare este la hotelul L’ Art din centrul orașului, un boutique hotel elegant, liniștit și plin de farmec, cu o terasă cochetă.

Camping-ul Ștrandului Termal din Carei: Este îngrijit, sunt piscine cu apă termală, un tobogan, numeroase baruri, locuri de relaxare și o varietate de activități atât pentru adulți, dar, mai ales, pentru copii. Și tot aici sunt 10 căsuțe de tip A house în care vă puteți caza cu 60 de lei pe noapte.

Ia Careiul la pas și vei vedea că la fiecare colț vei avea ceva de făcut și de fotografiat. Începe explorarea din centrul orașului de la Castelul Karolyi, simbolul urbei.

Sursa: www.calatorinbascheti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.