Impact teribil ! 7 oameni la spital ! Un BMW facut praf ! (Foto)

Un accident extrem de grav a avut loc, noaptea trecută, pe un drum din Cluj, între localitățile Viișoara și Triteni Colonie. Şapte oameni au ajuns la spital, după impactul teribil între un BMW şi un microbuz.

Pompierii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a tăia și departa elementele de caroserie ale autoturismului, care erau contorsionate peste un bărbat care prezenta multiple traumatisme severe.
Acesta a fost extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite și a fost transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul, în vârstă de cca 40 de ani, era conștient și cooperant în momentul plecării către unitatea spitalicească.

Pompierii au ajutat la evacuarea a patru persoane din microbuz, care prezentau afecțiuni ușoare. La fața locului, suplimentar față de bărbatul descarcerat, au fost consultate șase persoane care au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Acestea prezentau la evaluarea primară afecțiuni ușoare sau agitație psihomotorie”, a transmis ISU Cluj într-un comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.