Accident groaznic. Doi tineri în stare critica (Foto)

Un accident extrem de grav a avut loc azi, 3 iulie, la staţia de autobuz din zona Vivo Mall din Baia Mare. Doi pietoni care se aflau în staţie au fost loviţi din plin de o maşină. Se pare ca şoferul a pierdut controlul volanului.

Ambele victime sunt în stare critică, fiind resuscitaţi de echipajele de intervenţie, una dintre victime se pare că are piciorul amputat.

Una dintre victime este o tânără de 21 de ani. Din păcate, aceasta a rămas fără un picior în urma acestui accident. Cel de-al doilea accidentat este un băiat care a rămas fără jumate de tibie.

Șoferul în vârstă de 21 ani, din Buciumi (Maramureș) a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta a mai fost implicat într-un alt accident rutier produs pe DN1C în Buciumi. Atunci trei autoturisme au fost avariate.

Sursa foto: www.emaramures.ro

2 Comentarii la "Accident groaznic. Doi tineri în stare critica (Foto)"

  1. Pingback: Tânăra strivita de un BMW în staţia de autobuz de la VIVO Mall a murit (Foto) » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

  2. Pingback: Soferul care a nenorocit tinerii, in statia de langa Vivo Mall, arestat preventiv (Video) » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.