O româncă este iubita patronului de la Ferrari. Cine este aceasta (Foto)

O româncă este iubita lui Piero Ferrari, patronul celebrului concern italian. Romina este angajată la compania producătoare de avioane „Bombardier”, unde vinde avioane celor mai bogați oameni ai lumii.

Într-una din zile, Piero a făcut o vizita la compana de avioane. Fiind un potențial cumpărător de avioane, Romina și-a încercat norocul și a intrat în dialog cu Ferrari, ba chiar au făcut schimb de cărți de vizită.

L-a invitat la diverse evenimente, dar Piero Ferrari a refuzat. A marșat și cu un zbor demonstrativ, dar miliardarul italian a refuzat și de această dată! Romina s-a lăsat păgubașă după ce a încercat toate variantele în încercarea de a-l convinge pe miliardar să cumpere un avion.

Când totul părea dat uitării, Piero Ferrari a sunat-o pe frumoasa româncă, pe 14 februarie 2017, chiar de „Ziua Îndrăgostiților”, și a invitat-o la cină, în Monaco.

Prietenii din anturajul Rominei povestesc cum a decurs cina din Monaco: „Chimia dintre ei doi plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”.

La o lună după cina din Monaco, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună lângă Maranello, acolo unde se află istorica fabrică Ferrari.

De atunci și până în acest moment au trecut patru ani și jumătate, iar Maranello a devenit pentru Romina un loc unde se simte ca acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.