Director general nou la Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare

Urmare a concursului organizat în perioada 16 – 23 iunie, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a emis Ordinul 650/01.07.2021 privind numirea pentru un mandat de 4 ani a Mihaelei Codruța Curta în funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare (CAS Satu Mare).

Astăzi, 2 iulie, la sediul CAS, în cadrul unei ceremonii restranse, în prezența șefilor compartimentelor din cadrul instituției și alături de subprefectul Radu Bud, prefectul Altfatter Tamas, a dat citire ordinului de numire în funcție.

Mihaela Codruța Curta are o carieră de peste 20 de ani în sistemul de asigurări de sănătate sătmărean iar în ultimii șapte ani a ocupat funcția de conducere de director Relații Contractuale.

Asiguratul este suveran, este scopul existenței instituției noastre. Voi face tot ce-mi stă în putere ca în cei patru ani de mandat la conducerea acestei importante structuri a sistemului de sănătate sătmărean să ne achităm, toată echipa, cu onoare și profesionalism serviciul public în slujba cetățeanului”, a declarat, după instalare, noul director general al Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.