Primul joc de evadare din România, într-un muzeu. Va avea loc la Satu Mare

Primul joc de evadare din România, într-un muzeu, va avea loc la Muzeul Judetean Satu Mare. Participantii vor trebui sa evadeze din biroul fostului secretar PCR, Iosif Ugrar, a carui ușa s-a închis. Concurentii vor avea la dispoziție o oră pentru a scapa din încăpere.

Evadați din Biroul Secretarului PCR Iosif Uglar pentru a evita tratamentul prietenos al „băieților” de la securitate!

1977, Satu Mare. Clădirea Muzeului Județean a fost, în această perioadă, clădirea administrativă a Partidului Comunist Român, comitetul județean Satu Mare. Printr-o călătorie de timp te afli în biroul gol al secretarului PCR Iosif Uglar, ieșit în pauză de masă la Cantina Partidului din curte, pauză care durează de obicei cam o oră.

Misiunea echipei este să adunați cât mai multe informații cu putință, să obțineți documente compromițătoare care aduc la lumină secretele ferite ale partidului. Un lucru, însă nu a fost luat în calcul, ușa încăperii s-a închis peste voi, iar într-o oră, până la revenirea secretarului trebuie să ieșiți. Are obiceiul să invite după masă pe băieții cu ochii albaștri, adică cei de la securitate, la o cafea adevărată din import.

Sigur că nu vreți să ajungeți în mâinile lor!” este explicatia organizatorilor.

Jocul va avea loc începând cu 15 iulie.

Pentru a fi al curent, urmăriți pagina de Facebook https://www.facebook.com/historyescaperoom/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.