În vacanța la muzeu

Muzeul Județean Satu Mare vă invită să petreceți această vacanță la muzeu, alături de patrimoniul bogat al instituției, care este prezentat în cadrul expozițiilor permanente și temporare, pentru o călătorie în timp într-o lume a poveștilor, unde vă puteți împărtăși propria poveste de vacanță.

Proiectul de educație muzeală „In vacanța la muzeu”, se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani, desfășurat în perioada 1-30 iulie 2021, de marți până vineri, între orele 10.00-14.00. În cadrul acestui proiect sunt cuprise activități de educație muzeală precum vizită ghidată în spațiul expozițional, jocuri și activități interactive, ateliere de pictură (sticlă și lemn) și activități practice (crearea unor bijuterii din mărgele).

Pentru detalii sau pentru a participa în cadrul activităților organizate de Muzeul Județean Satu Mare este nevoie de o înscriere telefonică la numărul 0763738984, Sima Alexandra.

Pentru desfășurarea în condiții optime a activităților este necesar ca numărul de participanți să fie cuprins între minimum 5 și maximum 15 participanți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.