Cum s-a desfasurat activitatea la Direcția Silvica Satu Mare în 2020 ?

În partea a doua a ședinței, directorul Direcției Silvice Satu Mare Marcel Forțiu a făcut o informare pe marginea activității desfășurate în anul 2020.

Suprafaţa fondului forestier al judetului este de 66.698 ha, reprezentând 15% din suprafața totală. Din totalul de 28156 hectare fond forestier public de stat administrat de către Direcţia Silvică Satu Mare, suprafaţa acoperită de pădure este de 27.074 ha, iar 1082 ha sunt alte terenuri.

De asemenea, Directia Silvică Satu Mare gestionează administrează pe bază de contracte de administrare sau servicii silvice o suprafata de 15909 hectare fonduri forestiere private.

Obiective strategice stabilite pentru realizarea Planului de management al Direcției Silvice Satu Mare în anul 2021 privesc gestionarea durabilă și unitară a fondului forestier, asigurarea integritatii acestuia, reabilitarea și consolidarea drumurilor forestiere, diversificarea și valorificarea de alte produse nelemnoase din fondul forestier și valorificarea superioară a masei lemnoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.