Un ultim drum, cu demnitate ! Au strans banii pentru inmormantare !

O satmareanca de 72 de ani, cu posibilități financiare precare, care a decedat recent, era cât pe ce sa rămână neingropata. Autoritățile nu au găsit soluții să facă rost de banii necesari. Ajutorul a venit din partea voluntarilor de la SamCivica.

Problemele cu care se confruntă comunitatea noastră sunt dintre cele mai diverse, dar cele mai multe dintre ele sunt de ordin financiar.

În această dimineață, o sătmăreancă a solicitat ajutorul celor de la SamCivica, după ce persoana de care avea grijă, o doamnă de 72, paralizată la pat, a decedat.

Sătmăreanca a apelat și la autoritățile locale, dar nu s-a găsit o soluție pentru a face rost de banii necesari înmormântării. Membrii SamCivica s-au mobilizat și au reușit să strângă suma necesară astfel încât Emilia Marko să aibă parte de un ultim drum, cu demnitate, așa cum merită după o viață plină de încercări și greutăți.

Prin astfel de gesturi, fiecare dintre noi putem contribui la ridicarea poverii pe care o duc mulți dintre sătmărenii noștri” este mesajul postat pe Facebook ai celor de la SamCivica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.