Un primar din judet despre Covid: “Vor să vadă cum reacționează lumea la anumiți stimuli”

Problema vaccinării nu e în niciun caz problema primarului. Edilul comunei Camarzana, Florin Ionici, spune ca dacă autoritățile au de gând să-l folosească pentru a-i mobiliza pe cămârzeni să se vaccineze, și-au ales greșit omul.

Io i-am întrebat dacă vor să se vaccineze. Nu ne vaccinăm, domn’ primar!, mi-au spus. Doamne ferește să se întâmple ceva! Vine la mine cel sau cea care a rămas fără un părinte să-mi zică: dom’ primar, tu mi l-ai chemat să se ăsta… I-am spus și domnului prefect, cu care am o relație bună, că nu pot să fac așa ceva. Vin copiii plecați să-mi zică apoi că din cauza mea o murit tata, mama sau bunicu’. Nu! Eu îi anunț dacă vine o caravană. Vreți să vă? Nu se înregistrează nimeni. Mulțumesc frumos. Io ce să fac?”, întreabă Ionici.

Nicio caravană n-a trecut prin Cămârzana să prezinte oferta de vaccinare, nici primarul de 31 de ani nu s-a imunizat. Nici nu e interesat. Spune că în comună s-au înregistrat trei decese Covid, dar le-ar pune mai degrabă pe seama bolilor cu care luptaseră în ultimii ani cei care au trecut în pandemie la cele veșnice.

În plus, Ionici crede că a învins Covidul. A rămas fără gust și fără miros cu 48 de ore înainte de sărbătoarea Zilei Naționale a României.

M-am simțit un picuț mai rău. Am stat acasă vineri, sâmbătă, duminică, luni că și 2 decembrie o fost liber. Deci până marți io am avut niște simptome, sută la sută am avut. N-am fost să fac pentru anticorpi, dar n-am avut gust, miros. În fine, m-am izolat acasă frumos, io zic că am trecut prin boală”, a explicat Ionici.

Fiecare decide pentru el, eu pot decide doar în numele meu. Poa’ să vin de la MAI, de la MApN, același lucru îl voi spune: poftim, condu! Vă dau cheile de la Primărie, mă duc în concediu fără plată, rezolvați problema”, ridică tonul primarul din Cămârzana.

Dacă ar fi s-o iau după primul instinct cu vaccinul, acesta nu e din cauza virusului. Vor să vadă cum reacționează lumea la anumiți stimuli. Nu e cine știe ce, că de aia a și ieșit așa de repede pe piață. Trebuia să vină o chestiune din asta până la urmă. Se simțea de undeva de prin 2016, 2017, că ceva trebuie să se întâmple. Plutea în aer. Orice, un război militar ceva, dar până la urmă a fost Covidul”, ne spune pe un ton conspirativ.

Sursa: www.pressone.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.