Stefanel are nevoie de ajutor ! Ii mai lipsesc 100.000 de dolari pentru tratament !

Un copilas de doar 4 anisori, Stefanel, are nevoie de ajutor. Acesta suferă de o boala genetica, iar tratamentul costa peste doua milioane de dolari.

Iată povestea lui Stefanel:

Am reușit să strângem 2.014.909 dolari din totalul de 2.190.000 dolari necesari pentru tratamentul și spitalizarea lui Ștefănel.

Mai avem nevoie de încă 175.091dolari pentru a putea merge la tratament. Cu ajutorul vostru, oameni buni, vom reuși. Băiețelul meu a venit pe lume în 27 decembrie 2017, de ziua Sfântului Ștefan. Un copil perfect, blond, cârlionțat, cu ochi albaștri pătrunzători. La vârsta de 7 luni au apărut simtomele bolii: Ștefănel nu se mai putut mișca aproape deloc. Nu își putea ridica mâinile, picioarele, nu mai avea putere nici să plângă. De la un copil vesel și energic, în foarte scurt timp și-a pierdut puterea musculară.

Am mers din spital în spital, iar după câteva săptămâni am primit diagnosticul de amiotrofie spinală de gradul 1 (SMA1). Este o boală genetică rară care te lasă fără puteri. Adică mușchii sunt din ce în ce mai slăbiți până când ajungi să nu te mai poți mișca deloc, să mănânci sau să respiri.

Până în urmă cu câțiva ani boala nu era tratabilă iar majoritatea copiilor cu aceasă boală urcau la cer în primii ani de viață. Vestea minunată este că medicina a avansat, iar acum există tratament.

Terapia genică Zolgensma, prin care se înlocuiește gena defectă cu o copie funcțională, costă 2.1 milioane dolari + spitalizare și este considerat cel mai scump medicament din lume. Costul este uriaș, însă existența acestui tratament este o binecuvântare! Odată administrat tratamentul, mușchii nu se mai degradează iar boala se oprește din evoluție.

Foarte mulți oameni ni s-au alăturat și, din puținul fiecăruia, am reușit să ne apropiem foarte mult de costul tratamentului.

Metode de donare:

– Online cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza.html

– Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22

Beneficiar: Asociatia pentru micutul Noel

– BTPay: 0752.076.131

– Trimite SMS la 8828 cu textul ȘTEFAN și donezi 2 euro. Pentru a dona o sumă mai mare este necesar sa trimiteți mai multe sms-uri

– Revolut: 0747.681.370 revolut.me/mariab9kl user: mariab9kl

– Paypal: https://paypal.me/asociatiaNoel

– Donează sub formă de sponsorizare. Info aici: https://asociatianoel.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.