Politistii au dat sute de amenzi de Rusalii

In perioada 18-21 iunie, polițiștii satmareni au desfășurat activități pentru combaterea infracționalității stradale și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în valoare de aproximativ 62.000 de lei.

De asemenea, în perioada mai sus menționată polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat pe principalele artere din județ, cu scopul a reduce riscul rutier, a preveni evenimentele rutiere și a combate conducerea pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate peste 430 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 145.000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.