Noul Duster va fi comercializat din luna septembrie 2021. Cum arată noul model

Dacia anunță că noul Duster este pentru clienții care își doresc un SUV confortabil, dar și cu un design atrăgător, care sa-i ofere un plus de personalitate.

Noul Duster se adresează atât clienţilor care doresc un SUV confortabil cu design atrăgător, cât şi celor care se află în căutarea unui vehicul 4×4 polivalent şi robust. Fidel ADN-ului său, Noul Duster este un SUV de familie, partener de drum în traficul cotidian, dar şi al aventurilor în aer liber.

Design-ul său evoluează, în special la nivelul blocurilor optice şi al calandrului, conferindu-i un plus de personalitate şi asigurând totodată o diminuare a emisiilor de CO2”.

Noul Duster dispune la interior de o consolă centrală înălţată, prevăzută cu o cotieră culisantă. Totodată, printre noutățile prezentate de Dacia se numără cele două sisteme multimedia şi noul ecran de 8 inch, precum şi cutia de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj.

În ceea ce privește gama de motorizări, aceasta a fost şi ea reînnoită, asigurând diminuarea emisiilor de CO2. Astfel, noul Duster este disponibil de acum şi în varianta echipată cu cutia automată EDC cu 6 trepte, cuplată cu motorul TCe 150. Versiunea ECO-G 100 dispune de un rezervor GPL a cărui capacitate a fost mărită cu aproape 50%, până la 49,8 litri.

De menționat este faptul că, pe lângă limitatorul de viteză şi sistemul ESC de ultimă generaţie, ambele disponibile în serie, precum şi de regulatorul de viteză disponibil opţional, în funcţie de versiune, noul model dispune de numeroase sisteme de asistenţă la volan. Este vorba despre detectorul de unghi mort, asistenţa la parcare, asistenţa la pornire în rampă, dar și control adaptiv al coborârii în versiunea 4×4 şi sistem multi-view.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.