Evaluarea Nationala Satu Mare: Zece elevi au primit subiecte gresite !

La nivel naţional, cu unele excepţii, nu au fost incidente majore la Evaluarea Naționala, a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru www.observatornews.ro. În seria exceptiilor intra și Satu Mare, unde zece elevi au primit subiecte greșite. „Cei zece elevi vor susţine din nou, mâine, examenul pe subiectele de rezervă care au fost extrase şi care sunt secrete”, a explicat ministrul.

Am înregistrat incidente la nivelul a trei şcoli, din care subiectele au fost făcute publice în pofida reglementărilor”, a precizat ministrul. Ministerul a sesizat deja organele de cercetare penală cu privire la această situaţie, întrucât subiectele au fost publicate înainte de ora 15.00, ora stabilită de minister.

De asemenea, Sorin Cîmpeanu a precizat că zece elevi din Satu Mare au primit alte subiecte decât cele care trebuiau să fie distribuite.

Astăzi au fost distribuite, pentru un număr de zece elevi, în Satu Mare, alte subiecte decât cele care ar fi trebuit să fie distribuite”, a preciat Cîmpeanu. Acesta a explicat că elevii au primit subiectele de la simularea care a avut loc acum două luni.

Cei zece elevi vor susţine din nou, mâine, examenul pe subiectele de rezervă care au fost extrase şi care sunt secrete”, a mai explicat ministrul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.