Ucigasul de la Tarsolt era sub control judiciar. Violase o femeie

Ucigașul celor doi bătrâni din Tarsolt are antecedente penale, acesta având un dosar pe rol la Judecatoria Negresti-Oas, înregistrat pe 2 mai 2021, în care este cercetat pentru viol.

În sedinta din data de 2 iunie, Ioan Daniel Melciu, a fost plasat sub control judiciar:

Solutia pe scurt: În baza art. 207 alin. 4, raportat la art. 348 alin. 2 Cod de procedură penală constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar, luată faţă de inculpatul M.I. D., prin Ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş ,la data de 16.04.2021, în dosarul de urmărire penală nr. 190/P/2021 şi menţine măsura preventivă faţă de inculpat cu toate măsurile şi obligaţiile stabilite prin acea Ordonanţă, dar nu mai mult de 60 de zile. În temeiul art. 215 alin .3 Cod proc. penală atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea credinţă a obligaţiilor ce îi revin , măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive sau cu măsura arestului la domiciliu. În temeiul art.215 alin.4 Cod proc. penală supravegherea respectării de către inculpat a obligaţiilor ce îi revin pe durata controlului judiciar, se realizează de către Postul de Poliţie Comunal Târşolţ, căreia i se va comunica o copie de pe minuta prezentei încheieri, azi data de 02.06.2021” se arata în incheierea Judecătoriei Negresti-Oas.

În concluzie, Melciu se afla sub control judiciar. În seara zilei de 17 iunie a ucis cei doi bătrâni din Tarsolt.

In urma probelor administrate s-a stabilit ca în seara zilei de 17 iunie, în timp ce se indrepta spre casa dinspre magazinul situat în centrul localitatii Tarsolt, inculpatul M. I. aflat sub influența bauturilor alcoolice, a intrat în curtea și apoi în locuinta persoanelor vatamate R.G. și R.M., la parterul imobilului situat în partea dreapta a curții. A luat doua cuțite din bucătăria victimelor și a așteptat în hol ca cele doua victime sa intre în incaperea în care dormeau.

În timp ce aceștia se aflau în pat, se uitau la televizor și discutau, inculpatul a intrat peste ei în dormitor și i-a lovit cu un cuțit în zona gatului. Mai întâi l-a tăiat pe bărbat, iar apoi a atacat-o pe femeie.

A abandonat victimele în camera după care a deschis robinetul de butelie și a pornit aragazul. De asemenea, a aprins si o bucata de haina, după care a părăsit casa, inchizand ușa cu cheia.

Ioan Daniel Melciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.