Luca este grav bolnav. Are doua tumori pe creier (Foto)

Băiețelul de doar un an și două luni a unei familii din Zalau, Luca Andrei, are grave probleme de sănătate, iar pentru vindecare are nevoie de radioterapie cu protoni.

Luca Andrei este unicul copil al Ioanei și Vlad Derjan. Micuțul a venit mai devreme pe lume, la 34 de săptămâni. În urmă cu o lună, după mai multe vizite la medici și analize, lui Luca Andrei i s-au descoperit două tumori pe creier. A fost operat și se părea că totul decurge bine, însă vestea primită ulteior le-a dat peste cap întreaga viață. Tumora este rabdoidă atipică foarte agresivă.

Este o tumoră a sistemului nervos central cancerigenă (malignă) care își are originea la nivelul celulelor embrionare de la nivelul cerebelului. Aceste tumori se pot produce la orice vârstă, dar cel mai adesea apar la bebeluși și la copiii cu vârsta sub trei ani. Reprezintă un tip de cancer rar, agresiv.

Pentru a învinge această boală nemiloasă și pentru a putea trăi în continuare, micuțul Luca Andrei are nevoie de un tratament destul de costisitor și anume radioterapie cu protoni.

Cei care simt nevoia și care dispun de orice ajutor, sunt rugati să ofere un sprijin: 

Pentru donatii:

Derjan Vlad

Cont BT RON:
RO05BTRLRONCRT00Z1127402

Cont BT EURO:
RO87BTRLEURCRT00Z1127402
SWIFT: BTRLRO22.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.