Eminescienii la înălțime ! Au câștigat premiul I la competitia din Hong Kong ! (Foto)

Elevii eminescieni de la LIFE SAVER, al Echipei Multitouchcnme (Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”) și Atelier Transdisciplinar (Centrul Județean de Excelență SM) au cucerit premiul I la competiția Global Youth Science and Technology Bowl 2021, care se desfășoară online în perioada 19-20 iunie la Hong Kong.

Din echipa de poiect fac parte: Andrei Pișcoran – Software (XA) – leader grup; Darian Șandru – Documentare PR (XA); Georgian Marița – Computer Art (XA); Patricia Mocanu – PR/ Comunicare (XA); Anca Fabian – PR/ Comunicare (XA).

Coordonatorul proiectului „Perspectivă transdisciplinară” este dr. Georgeta Cozma.

Va reamintim ca două proiecte STEAM ale Echipei Multitouchcnme (Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”) și Atelier Transdisciplinar (Centrul Județean de Excelență SM) au reprezentat România la competiția Global Youth Science and Technology Bowl 2021.

GYST este un concurs internațional de proiecte științifice pentru studenți și elevi, în biologie, chimie, fizică și inginerie. La aceasă ediție au participat concurenți din 26 de țări. Competiția a reunit realizările științifice ale tinerilor și la nivel mondial. Acesta are ca scop promovarea științei și tehnologiei, oferirea unei platforme globale pentru tinerii cu scopul de a-și dezvolta creativitatea și mentalitatea științifică și pentru a facilita schimbul de idei științifice, interese și abilități între tinerii oameni de știință.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.