Filmul dublei crime de la Tarsolt. Cum s-a intamplat ?

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a formulat un referat de propunere de arestare preventiva pentru criminalul de la Tarsolt. Bărbatul este cercetat pentru dublu omor. Individul are antecedente penale.

In urma probelor administrate s-a stabilit ca în seara zilei de 17 iunie, în timp ce se indrepta spre casa dinspre magazinul situat în centrul localitatii Tarsolt, inculpatul M. I. aflat sub influența bauturilor alcoolice, a intrat în curtea și apoi în locuinta persoanelor vatamate R.G. și R.M., la parterul imobilului situat în partea dreapta a curții. A luat doua cuțite din bucătăria victimelor și a așteptat în hol ca cele doua victime sa intre în incaperea în care dormeau.

În timp ce aceștia se aflau în pat, se uitau la televizor și discutau, inculpatul a intrat peste ei în dormitor și i-a lovit cu un cuțit în zona gatului. Mai întâi l-a tăiat pe bărbat, iar apoi a atacat-o pe femeie.

A abandonat victimele în camera după care a deschis robinetul de butelie și a pornit aragazul. De asemenea, a aprins si o bucata de haina, după care a părăsit casa, inchizand ușa cu cheia.

Va reamintim ca vineri, 18 iunie, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta „112”, despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, doua persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, în vârsta de 76 de ani.

La locul crimei s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

Criminalul a fost identificat. Procurorul de caz a emis mandat de reținere pentru 24 de ore.

 

Un Comentariu la "Filmul dublei crime de la Tarsolt. Cum s-a intamplat ?"

  1. Pingback: Criminalul din Tarsolt a fost arestat preventiv ! » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.