Dubla crima in judet ! Sot si sotie ucisi in propria casa !

UPDATE:

Procurorul de caz a emis mandat de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul, de 42 de ani, din Târșolț, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți în vederea propunerii unei măsuri preventive.

Se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Doi oameni, soț și soție, au fost ucisi vineri 18 iunie în localitatea Tarsolt. Criminalul a fost prins, iar în acest moment se afla în custodia Poliției.

Ancheta a fost preluata de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Din informatiile pe care le avem in acest moment, crima a avut loc in noaptea de joi spre vineri. Criminalul este in acest moment in Arestul Politiei.

Vineri, 18 iunie, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta „112”, despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, doua persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, în vârsta de 76 de ani.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

Persoana bănuită în cauză a fost identificată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.