Program special de Rusalii

Direcția de Evidență a Persoanelor prin Serviciul de Stare Civilă va desfășura doar activități de înregistrare a actelor de deces în intervalul orar 9.00-12.00.

Aducem la cunoștința cetățenilor că luni, 21 iunie, a doua zi de Rusalii, Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate nu vor avea program cu publicul. Direcția de Evidență a Persoanelor prin Serviciul de Stare Civilă va desfășura doar activități de înregistrare a actelor de deces în intervalul orar 9.00-12.00.

Casieriile Direcției de Impozite și Taxe Locale sunt închise. Plata taxelor și a amenzilor se va putea face numai ONLINE prin intermediul plaftormelor care permit plata prin acceptarea cardurilor bancare emise de orice bancă din orice țară: www.ghiseul.ro sau www.globalpay.ro

Operatorul de transport public în comun, Transurban S.A, anunță că autobuzele vor circula luni după programul special de sâmbătă. Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate își reiau programul normal cu publicul de marți, 22 iunie.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.