Înşelătorie uriaşă prin metoda “Accidentul”. O bătrână a pierdut 132.000 de euro

O femeie din Brașov a fost păcălită cu 132.000 de euro prin metoda „Accidentul”. Femeii de 82 de ani i s-a spus că fiul ei ar fi provocat un accident rutier grav, în urma căruia a rezultat o victimă.

Pentru ca fiul femeii să scapte nepedepsit, bărbatul i-a spus că este nevoie de 132.000 de euro, sumă necesară unei intervenţii chirurgicale la care urma să fie supusă victima accidentului petrecut în străinătate. Femeia nu a stat deloc pe gânduri și i-a dat unui bărbat complet necunoscut suma cerută.

Poliţiştii au stabilit faptul că, o femeie, în vârstă de 82 ani din municipiul Braşov ar fi fost indusă în eroare de către o persoană necunoscută, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării mincinoase că fiul său ar fi provocat un accident rutier grav, în urma căruia a rezultat o victimă, ce necesită intervenţii chirurgicale urgente în străinătate pentru care este necesară plata unei sume de bani.

Persoana vătămată, fiind menţinută în stare de eroare cu privire la aspectele precizate, ar fi înmânat unei persoane de sex masculin suma de aproximativ 130.000 euro”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, agent principal Nadia Olaru.

În urma anchetei, poliţiştii au descoperit principalii suspecţi: 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 ani şi 33 ani din judeţul Constanţa. Poliţiştii constănţeni au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au ridicat atât sume de bani, cât şi un autoturism de lux – marca Audi – care se pare că a fost achiziţionat cu bani obţinuţi din infracţiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.