Campania „ZileLaCarei”. Gratuități pentru turiștii care vizitează orașul

Orașul Carei îşi va întâmpina turiştii, începând de astăzi, cu o serie de beneficii şi gratuităţi, pentru a le oferi vizitatorilor, vara aceasta, o experiență specială și completă.

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural, (F.C.P.T.C.), cu suportul Primăriei Carei şi în parteneriat cu instituţiile din oraş, dar şi cu unităţile din industria ospitalităţii, încep campania de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru cei care vizitează Careiul, începând cu data de 16 iunie 2021, odată cu deschiderea pentru public a Ștrandului Termal din Carei.

Prin intermediul campaniei #ZileLaCarei, turiştii care vor fi cazaţi la una dintre unităţile de cazare participante la program, pentru minim o noapte, se vor putea bucura de următoarele beneficii:

1. Hoteluri partenere:

L’Art Hotel Carei

– Camping StrandCarei

Motel Vraja Viilor

2. Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele, care au răspuns propunerii de colaborare făcute de VisitCarei.

L’Art Bistro: 10% reducere

Pizzeria Nostalgia: 10% reducere

Bizarre Foods Carei: 10% reducere

TIMES Coffee: 10% reducere

3. Acces gratuit la Castelul Karolyi și 20 la sută reducere la ștrandul termal.

4. Reduceri la magazine și librării

Magazin de suveniruri Carei – Souvenir bolt Nagykároly: 20% reducere

– Librăria Karul Libris: 20% reducere.

5. Reducere la echitație

– Ședințe de echitație la manejul din parc (Asociația Equus Lovasegyesület és Hostel – Nagykároly, exclusiv prin rezervarea prealabilă, în limita disponibilității).

Cum funcționează programul #ZileLaCarei?

1. Unităţile de cazare vor informa și vor înregistra turiştii care doresc să se bucure de aceste gratuităţi și le vor înmâna cardul de reduceri care poate fi folosit o singură dată/sejur/locație.

2. Pentru a beneficia de acces gratuit la Castelul Karolyi sau de 20 la sută reducere la ștrandul termal ori la celelalte unități participante la program, turistul va prezenta cardul primit la recepție. Personalul va verifica cardul prezentat de turist la intrare. Cardul poate fi folosit o singură dată şi nu poate fi transferat.

Condiţii obligatorii pentru obţinerea gratuităţilor:

1. Şedere de minim o noapte la hotelurile partenere ale VisitCarei, care au semnat protocolul de colaborare cu F.C.P.T.C..

Perioada campaniei: 16.05.2021 – 15.09.2021.

Până la acest moment, 4 restaurante din Carei, o librărie, un magazin de suveniruri şi-au manifestat interesul pentru a lua parte la această campanie, respectiv 4 restaurante/cafenele și o asociație. Prin urmare, îi invităm şi pe reprezentanţii celorlalte unităţi care doresc să se înscrie în proiect, să ne contacteze pe adresa de email: primariacar@yahoo.com.

Campania a fost lansată, astăzi, odată cu deschiderea Ștrandului Termal din Carei. Campania ”ZileLaCarei” face parte dintr-o serie de inițiative a autorităților locale, cu scopul promovării turistice a orașului, care se vor desfășura în perioada următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.