A vrut sa scape de politisti dar a facut accident (Foto&video)

Polițiştii de frontieră au observat în trafic, între localitățile Valea Vișeului și Bistra, un cetăţean român, care se deplasa în viteză la volanul unui Audi A4 înmatriculat în România şi despre care se dețineau date ca are preocupări în sfera activităților de contrabanda.

La scurt timp după ce a fost observat, șoferul autoturismului monitorizat, care rula cu o viteza excesivă, a fost implicat într-un accident cu o alta maşina, marca Mercedes ML, înmatriculată in Romania. În urma accidentului, vehiculul marca Audi A4 a fost proiectat în râul Vişeu, conducătorul auto fiind grav ranit, iar autoturismul marca Mercedes a fost avariat, în interior aflându-se trei persoane.

Poliţiştii de frontieră au acordat primul ajutor conducătorului auto si au anunțat SNUAU 112.

În autoturismul marca Audi A4 au fost descoperite cinci colete învelite in folie de culoare neagră, care conţineau 2.990 de pachete cu țigări, de proveniență Belarus și Duty Free, de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei. În cauză poliţiştii de frontieră derulează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.