Satu Mare devine pentru un week-end capitala jazz-ului în România

Primăria Satu Mare și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” continuă tradiția organizării festivalului de jazz, dar ușor reinventat, cu noutăți muzicale și elemente care vor da o notă aparte întregului eveniment.

Astfel că, în perioada 25-27 iunie, în Parcul „Dr. Fátyol Rudolf” și în sala Filarmonicii „Dinu Lipatti”, sătmărenii se vor putea bucura de muzica unor artiști cunoscuți și apreciați atât pe plan național, cât și internațional, cât și de prezența celor mai cunoscute trupe ale momentului.

De asemenea, în premieră, la ediția din acest an, iubitorii de jazz vor avea ocazia să îl asculte pe cunoscutul artist israelian, Avishai Cohen în formatul trio, alături de pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan și tânăra artistă de origine israeliană, Roni Kaspi, la tobe.

Programul festivalului include și spectacolele de jazz ale artiștilor Amaliei Gaiță, Alex Calancea Band, Sidewalk Troubadours, Jazzapella din România și spectacolul celei mai cunoscute artiste de jazz din Ungaria, Harcsa Veronika, care va concerta duminica alături de Gyémánt Bálint.

Biletele la festival se vor putea cumpăra de pe platforma pe www.bilete.ro: 50 RON pentru concertul extraordinar Avishai Cohen, iar 25 RON/zi pentru zilele de sâmbătă și duminică. În caz de condiții meteo nefavorabile, concertele vor avea loc în sala Filarmonicii „Dinu Lipatti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.