Centre de vaccinare închise

Potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a scăzut numărul persoanelor vaccinate și al celor care doresc să se vaccineze motiv pentru care mai multe centre de vaccinare vor fi închise, în timp ce pentru alte centre va fi redus programul. Toate aceste modificări vor fi operate și în platforma de vaccinare.

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, marţi, că în 11 centre de imunizare activitatea va fi sistată temporar, în 127 – programul va fi redus, iar 70 de fluxuri au fost închise în contextul în care în circa 45% dintre cazuri centrele erau folosite la mai puţin de jumătate din capacitate.

45% din cazuri, centrele vaccinau la mai puțin de jumătate din capacitate. Am dispus fie reducerea programului de lucru sau chiar sistarea temporară a anumitor centre. Nu ne dorim închiderea definitivă pentru că nu știm ce se va întâmpla în următoarele luni și centrele trebuie să fie pregătite. (…) Centrele cu program redus înseamnă că vor funcționa fie în prima parte a zilei, fie în a doua”, a declarat Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță a arătat că activitatea va fi sistată în câte un centru de vaccinare din Bihor, Giurgiu, Timiş, două centre din Mehedinţi şi câte trei centre din Teleorman şi Vâlcea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.