Natalia Iocsak, cea mai buna la drift (Foto)

În week-end, Natalia Iocsak, a participat la prima etapă a Campionatului Național de drift, clasa Semi-Pro, acolo unde anul trecut a încheiat întrecerea pe locul 3 (premierea a fost făcută acum, la Tg. Mureș). Natalia este originara din orașul Livada (judetul Satu Mare).

Competiția a avut loc pe Transilvania Motor Ring, iar Natalia a reușit să termine întrecerea pe primul loc, câștigând calificările și, mai apoi, toate battle-urile. La startul întrecerii s-au aliniat 21 de piloți la această clasă.

Natalia va participa la finalul acestei săptămâni la a treia etapă de Campionat Național rally-sprint, la Satu Mare. În primele două etape, ea a obținut de fiecare dată locul 1 la juniori și locul 1 la feminin.

Cu câteva zile în urmă, Natalia Iocsak a participat în Grecia la Drift King International Series, acolo unde s-a clasat pe locul 3 la feminin.

În CN de drift urmează etapa de pe Transalpina (3-4 iulie), apoi vom avea în 7-8 august etapa a 3-a, pe TranRarău. Pe 27 august este programată o etapă la Mariapocs, iar ultima etapă, pe 9 octombrie, la Adâncata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.