5 motive pentru care ciresele ar trebui să facă parte din dieta ta

Vara, iubim cu toții să savurăm cireșe roșii suculente. Acest fruct mic este plin de substanțe nutritive și poate fi consumat toată vara.

Beneficiile pentru sănătate ale cireșelor:

1. Bogate în antioxidanți: Cireșele sunt pline de antioxidanți, care reduc riscul multor afecțiuni cronice și, de asemenea, promovează sănătatea generală.

2. Crește capacitatea de recuperare în urma exercițiilor fizice: consumul de cireșe poate accelera recuperarea musculară, îmbunătăți performanța atletică și reduce durerea și durerea musculară indusă de efort. Se crede, de asemenea, că îmbunătățește performanța exercițiilor fizice.

3. Îmbunătățește simptomele artritei încorporarea regulată a cireșelor în dieta dvs. poate ajuta la diminuarea durerilor articulare legate de artrită. Fructul scade, de asemenea, riscul de atacuri de gută.

4. Excelente pentru pacienții cu diabet zaharat: Deoarece cireșele au un nivel scăzut la indicele glicemic, fructul nu declanșează vârfuri sau accidente la nivelul glicemiei și al insulinei. Ca urmare, poate fi de ajutor celor care suferă de diabet.

5. Îmbunătățesc starea de spirit: Cunoscute pentru a reduce anxietatea, cireșele oferă și capacități de stimulare a creierului. Ele pot spori funcția cognitivă și pot evita pierderea memoriei. Fructul este o sursă rară de hrană a unui hormon cunoscut sub numele de serotonină, care reglează starea de spirit și anxietatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.