Un preot: Vaccinul ne transforma in zombie !

Un preot din Neamţ a predicat la slujbă, că vaccinul ii transforma pe oameni in zombie si poate duce la apariţia solzilor pe corp. Aşa că BOR a fost nevoită să iasă cu o reacţie, în care „îndeamnă la formarea unei opţiuni personale la adăpost de dezinformare”.

Părintele Zenovie, stareţul de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ, le-a predicat enoriaşilor să se ferească de vaccin, pentru că pot deveni „zombie”.

Biserica Ortodoxă şi celelalte culte religioase din România sprijină actul curat de informare cu privire la vaccinare (act care nu e o campanie a Bisericii, ci o reacţie a bunului-simţ) şi îndeamnă la formarea unei opţiuni personale la adăpost de dezinformare. Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareţ, care, departe de lumea reală a informaţiei medicale, nu împărtăşesc această poziţie normală, raţională, poziţie care nu are şi nu poate avea nicio conotaţie religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora”, a spus Vasile Bănescu, purtatorul de cuvânt al BOR.

El consideră că impactul unor asemenea poziţii “este şi va rămâne minor în societate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.