Socant ! Picior de om legat într-o punga și îngropat în curtea unei mânăstiri !

O descoperire macabră a fost făcută de muncitorii care efectuau lucrări în curtea Mănăstirii Frumoasa din Iași. Este vorba despre un picior de om care a fost găsit îngropat, într-o pungă de plastic legată cu sârmă.

Oamenii legii au făcut fotografii și au ridicat piciorul, urmând să se facă anumite expertize pentru a se stabili de cât timp este acolo.

Polițiștii Secției 5 au fost sesizați de către o persoană despre faptul că a găsit în curtea unei mănăstiri oseminte posibil umane. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Anchetatorii nu știu, în acest moment, cum a ajuns fragmentul uman acolo. De precizat este faptul că, în punga în care se afla piciorul, era și un lichid ce părea a fi special pentru conservare.

Anchetatorii fac doar supoziții despre proveninența piciorului de om și scenarii despre cum ar fi ajuns acesta să fie îngropat în curtea lăcașului de cult.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.