Se prelungeste starea de alerta !

Florin Cîțu vine cu noi informații referitoare la relaxarea restricțiilor din România. Potrivit premierului, starea de alertă va fi prelungită, însă o serie de măsuri vor fi relaxate în următoarele zile.

Premierul României, Florin Citu, a anuțat că starea de alertă în Romania o să fie prelungită cu încă 30 de zile în ciuda faptului că numărul infectărilor cu noul coronavirus a scăzut semnificativ.

Totodată, șeful Executivului a mai adăugat că Guvernul va lua noi măsuri suplimentare de relaxare. De asemenea, la finele lunii iunie, românii vor putea participa la optimile UEFA, însă într-un număr mai mic de obicei. În ceea ce privește organizarea de evenimente, tot de la finalul lunii iunie, evenimentele cu 1.000 de persoane vor putea fi organizate.

Premierul a mai adăugat că în cazul evenimentelor din interior, numărul persoanelor se extinde, însă cu respectarea strictă a distanțării sociale.

Anunțul făcut de premierul Florin Cîțu a fost confirmat și de șeful DSU, Raed Arafat. Potrivit acestuia, cei care vor sa participe la nunți, botezuri sau evenimente din interior cu până la 200 de persoane, vor avea nevoie fie de testul negativ covid, fie de vaccin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.