Ceremonii de “Ziua Eroilor” in judetul Satu Mare

Anul acesta a fost aprobat Programul manifestărilor prilejuite de Ziua Eroilor – 10 iunie 2021, în baza căruia instituțiile statului organizează ceremonii, activități, manifestări și evenimente cu scopul cinstirii memoriei eroilor români care s-au jertfit pentru Patrie.

Astfel, în toată țara, începând cu ora 12.00 vor fi organizate ceremonii militare care vor culmina cu momente de rostire a numelor eroilor căzuți la datorie în războaiele purtate de Armata României.

În județul Satu Mare vor fi organizate două ceremonii, una la Monumentul Ostașului Român din municipiul Carei, cu participarea prefectului Altfatter Tamas și a subprefectului Lavinia Kiss și una la Monumentul din Cimitirul Eroilor din municipiul Satu Mare, cu participarea subprefectului Radu Bud.

Lista eroilor de război căzuți la datori în războaiele purtate de Armata României – Evidența eroilor identificați după locurile de înhumare, structurată pe județe și conflicte armate poate fi consultată pe site-ul Ministerului Apărării Naționale – www.mapn.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.