Accident cu 5 victime si o masina facuta praf (Fotogalerie)

Un accident cu cinci victime, dintre care doi adulți și trei copii, a avut loc ieri noapte, la ieșirea din orașul Sântana spre Curtici, în judetul Arad.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, la locul accidentului au fost găsite 5 victime, 3 adulți și 2 copii, în viață, cooperanți și stabili. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru facilitarea accesului personalului medical către două dintre victimele accidentului.

In accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Sântana și un autotren condus de un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului au fost transportați la spital șoferul autoturismului, doi copii de 10 și 11 ani, un bărbat de 69 de ani și o femeie de 27 de ani, toți pasageri în autoturism. Conducătorii vehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier”, se mai arată în informarea IPJ Arad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.