S-a sinucis ! Avea doi copii si era insarcinata ! (Foto)

O mama în vârstă de 32 de ani a fost găsită fără viață după ce ar fi ingerat o cantitate mare de medicamente.

Aceasta ar fi ingerat mai multe antidepresive în sufrageria imobilului în care locuia. Se pare că suferea de o depresie și că ar mai fi fost internată de câteva ori la spital cu această problemă.

Polițiștii criminaliști veniți la fața locului nu au descoperit alte urme de violență pe corpul femeii. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Borșa pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

La data de 4 iunie, la ora 18.07, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o femeie a fost găsită în stare de inconștiență într-un imobil de pe strada Moldovei din oraș. La fața locului, echipajul de ambulanță prezent a constatat decesul acesteia. În urma deplasării echipei operative, a fost identificat cadavrul unei femei de 32 ani din Borșa.

Cu ocazia cercetării la fața locului nu au fost constatate urme exterioare de violență pe corpul femeii. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă” spun polițiștii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.