Ministrul Justiției vrea interzicerea vânzării cartelelor prepay fără buletin

Ministrul Justiției, Stelian Ion, spune că va propune o soluție legislativă constituțională prin care să fie interzisă vânzarea cartelelor telefonice prepay fără buletin

Pornind de la faptul că ieri a fost printr-un telefon, din nou, amenințare cu bombă la Curtea de Apel București și s-a dat peste cap toată activitatea de acolo, să luăm foarte în serios reanalizarea soluției referitoare la interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin. O să propun această chestiune, pentru că, din păcate, tot mai multe situații în care oameni certați cu legea se folosesc de acest mijloc. Se ajunge la tragedii.

Îmi amintesc și de cazul Caracal, când a fost și atunci o situație și iată că nu s-a rezolvat nici până acum. Este un subiect pe care îl am pe agendă printre priorități. Să vedem care este soluția legală constituțională, astfel încât să se poată întâmpla asta”, a afirmat Stelian Ion.

O OUG care obligă cumpărătorii să se legitimeze atunci când cumpără cartele prepay a fost declarata neconstitutionala de CCR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.