Mai multe produse retrase de pe rafturi. Vezi motivul

Inspectorii veterinari au retras mai multe produse de pe rafturile magazinelor. Este vorba despre produsele Martinel Mortadella, 90 g, toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 5 iulie, precum și Martinel Mortadella din carne de pasare 90 g, toate produsele cu termenul de valabilitate până la data de 1 iulie.

Compania producătoare a decis retragerea acestora de pe piață în condițiile în care au fost descoperite urme de praf de metal. Cu toate acestea, compania dă asigurări că produsele nu prezintă pericol pentru sănătate.

De menționat este faptul că, aceste produse au fost retrase din rețelele Selgros, Cora și Carrefour.

În cadrul controalelor noastre am constatat actualmente, că la câteva produse Martinel s-a ajuns la deprecieri. Astfel, nu putem exclude faptul că, datorită unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe câteva produse cantități foarte mici de praf de metal.
Evident, am dispus imediat verificarea de către experți independenți, care ne-au confirmat că nu există niciun pericol pentru sănătate.

Totuși, am decis din responsabilitate socială corporativă, să retragem preventiv produsele în cauză din comerț și să dăm consumatorilor posibilitatea unui schimb”, a anunțat compania.

Sursa: www.capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.